fbpx

Soffan Electra svängd

Den omfamnande formen kombinerat med det raka och stilrena gör Electra Svängd till en självklar del av rummet. Med sitt tidlöst sköna utseende rotat i vår långa erfarenhet av hur en bra möbel ska vara så vill vi påstå att detta är en soffa att kunna lita på i många, många år.

Share +

Med sin svängda form men ändå raka linjer blir Electra Svängd en pjäs i ditt rum som utstrålar kontroll och självkänsla. Detta utan att på något sätt tumma på vår grundtanke om att snygg design ska gå hand i hand med god komfort. Soffan Electra Svängd har en stomme i massivt trä som kombineras med sitt- och ryggplymåer i kallskum, polyeter och sjöfågelfjäder. Allt i perfekt symbios för att skapa en möbel som håller länge och gör dig nöjd. Du väljer själv vilket tyg som passar till just din Electra Svängd.

Välj komfortalternativ

Sitsstomme: Massiv träram, nozag, dubbellaminerad polyeter.

Ryggstomme: Massiv träram, väv, polyeter.


Sitsplymå: Kärna 35 kg kallskum, Sjöfågelfjäde & Polyesterstick 50/50, facksydd, vändbar

Ryggplymå: Sjöfågel/riven polyeter 20/80, facksydd, vändbar.


Se våra tyger 2021

Byggbara soffor

Hälften av våra soffor kan du själva kombinera ihop till just den soffan som du är ute efter. Traditionell hörnsoffa eller flexibla kombinationssoffor med olika avslutningsdelar och armstödsversioner.

G.A Berg

Vi är mycket stolta att föra arvet efter formgivaren G A Berg vidare. Han var med och lanserade begreppet ”Swedish modern” i New York 1939. Fåtöljerna du hittar här är frukten av vårt mångåriga samarbete.