fbpx

Soffan Hampton

Stilsäker och fridfull med omtalat välarbetade detaljer. Hampton bär tydlig prägel av Bröderna Anderssons långa tradition om att skapa soffor som är både fina att se på, sköna att sitta i och bra till att sova gott i.

Share +

Soffan Hampton är en stilsäker möbel som går att variera efter era önskemål. Har ni behov av en större soffa finns möjlighet att välja till en hörndel och fler sittplymåer som genast gör ert vardagsrum till en inbjudande miljö för flera. Hampton går dessutom att få som bäddsoffa!
Oavsett variant så visar Hampton stolt upp den långa tradition vi har om att skapa möbler som håller i både form, funktionalitet och stil genom livets alla skeden. En kärna av gjutet kallskum omfamnat av ert favorittyg blir en möbel att trivas med länge.

Innehåll

Sitsplymå: 55 kg gjuten kallskum, vändbar.

Ryggplymå: Sjöfågel/riven polyeter 20/80, facksydd, vändbar. Prydnadskudde sjöfågeldun 100%.


Sits stomme: Massiv träram, nozag, dubbellaminerad polyeter.

Ryggstomme: Massiv träram, väv, polyeter.


Färdiga soffor Hampton

⦁ = prydnadskuddar ingår enl. standard

Färdiga soffor Hampton  - Bröderna Andersson

Se våra tyger 2021

Byggbara soffor

Hälften av våra soffor kan du själva kombinera ihop till just den soffan som du är ute efter. Traditionell hörnsoffa eller flexibla kombinationssoffor med olika avslutningsdelar och armstödsversioner.

G.A Berg

Vi är mycket stolta att föra arvet efter formgivaren G A Berg vidare. Han var med och lanserade begreppet ”Swedish modern” i New York 1939. Fåtöljerna du hittar här är frukten av vårt mångåriga samarbete.