Besök oss på Stockholmsmässan, 5 – 9 februari

Välkommen till Stockholm Furniture & Light Fair. Världens största mötesplats för Skandinavisk design.

Made in Småland i monter C04:11

Även i år är vi från Bröderna Anderssons på plats under Stockholm Furniture & Light Fair. Förra året fick vi utmärkelsen ”Årets möbelleverantör” av branschorganisationen FMI, så med det i ryggen kommer vi nu tillbaka för årets mässa. På plats i montern finner du många av våra designklassiker men också nya modeller och klädselnyheter.

Bland annat möter du fåtöljen Cirrus – en ny funktionsfåtölj med flera unika funktioner, till exempel kan du steglöst ställa in sits och rygg oberoende av varandra!

Soffan Enzo är en ny, svängd soffa med mjuka linjer, som vittnar om Bröderna Anderssons trygga, tydliga design i bästa material.

Vi är även glada över att från och med mässan kunna erbjuda klassikern Falsterbo i svängt utförande, klädd i ny kretong från Baker i England.

Under årets mässa kommer Bröderna Anderssons lyfta vikten av närproducerad och hållbar möbeltillverkning. Möbler som, när de väl blir utslitna, går att få omklädda på samma plats som de blev tillverkade på.

 

Välkommen in i vår monter för att upptäcka vad 105 år av småländskt hantverkskunnande innebär.

Med vänliga hälsningar

Jan Andersson, VD

Se våra tyger 2019

Byggbara soffor

Hälften av våra soffor kan du själva kombinera ihop till just den soffan som du är ute efter. Traditionell hörnsoffa eller flexibla kombinationssoffor med olika avslutningsdelar och armstödsversioner.

G.A Berg

Vi är mycket stolta att föra arvet efter formgivaren G A Berg vidare. Han var med och lanserade begreppet ”Swedish modern” i New York 1939. Fåtöljerna du hittar här är frukten av vårt mångåriga samarbete.