fbpx

Besök oss på Stockholmsmässan, 5 – 9 februari

Välkommen till Stockholm Furniture & Light Fair. Världens största mötesplats för Skandinavisk design.

Made in Småland i monter B03:15

Även i år är vi från Bröderna Anderssons på plats under Stockholm Furniture & Light Fair. I år finner ni oss i B-hallen B03:15.

På plats i montern finner ni många av våra design-klassiker, men också nya modeller och klädselnyheter. Vi kommer presentera 3 helt nya fåtöljer med stort designvärde, och 2 nya soffor.

En stor nyhet är att Bröderna Anderssons byter visuell identitet och logotyp. Den nya formen ska spegla nutidens och framtidens Bröderna Anderssons. Ett anrikt designmöbelföretag, med rötterna i de Småländska skogarna, där också  tillverkningen sker sedan 1914. Genom sin nya identitet vill Bröderna Anderssons förmedla det varumärket står för ”designmöbler för hela livet”.

Under årets mässa kommer Bröderna Anderssons lyfta vikten av närproducerad, och hållbar möbeltillverkning, vilket är mycket viktigt i dagens klimat politiska debatt.

Välkommen in i vår monter för att upptäcka vad 106 år av småländskt hantverkskunnande innebär.

Med vänliga hälsningar,

Jan Andersson, VD

 - Bröderna Andersson
 - Bröderna Andersson
 - Bröderna Andersson
 - Bröderna Andersson

Se våra tyger 2021

Byggbara soffor

Hälften av våra soffor kan du själva kombinera ihop till just den soffan som du är ute efter. Traditionell hörnsoffa eller flexibla kombinationssoffor med olika avslutningsdelar och armstödsversioner.

G.A Berg

Vi är mycket stolta att föra arvet efter formgivaren G A Berg vidare. Han var med och lanserade begreppet ”Swedish modern” i New York 1939. Fåtöljerna du hittar här är frukten av vårt mångåriga samarbete.