fbpx

Omklädsel

Ibland tröttnar man, ibland byter man stil, ibland blir det en fläck och ibland blir tyget slitet. Då kan du lämna in din möbel till oss och få en ny, fräsch klädsel. Vi har mallar kvar till de flesta av våra tidigare modeller och vi har hantverkskunnandet att byta klädseln så att möbeln ser ny och inbjudande ut.

Pigga upp din gamla Bröderna Anderssons möbel

Vi har kvar mallar på de flesta av våra tidigare modeller, därför kan vi med stor sannolikhet hjälpa dig med omklädsel av din soffa eller fåtölj från oss. Du kan välja ett tyg från våra kollektioner eller ett eget tyg. Det går även att beställa en tillskuren och till delar ihopsydd klädsel av oss och låta din lokala tapetserare klä om möbeln.

Notera är att vi bara klär om Bröderna Anderssons egna möbel modeller. Undantag kan göras vid större partier.

Vill du beställa en omklädsel?  - Bröderna Andersson

Vill du beställa en omklädsel? 

Skicka en förfrågan med tydliga bilder på möbeln du vill klä om, speciellt armstödet. Vi lämnar offert efter att tyg har valts.

En omklädsel tar ca 4 veckor.

Frågor besvaras av Tommy Ljunggren.

tommy.ljunggren@broderna-anderssons.se

Se våra tyger 2021

Byggbara soffor

Hälften av våra soffor kan du själva kombinera ihop till just den soffan som du är ute efter. Traditionell hörnsoffa eller flexibla kombinationssoffor med olika avslutningsdelar och armstödsversioner.

G.A Berg

Vi är mycket stolta att föra arvet efter formgivaren G A Berg vidare. Han var med och lanserade begreppet ”Swedish modern” i New York 1939. Fåtöljerna du hittar här är frukten av vårt mångåriga samarbete.