Logo Bröderna Anderssons
Logo Bröderna Anderssons

Fabriksoutlet

Välkommen att fynda på vår stora Fabriksoutlet

Mängder av soffor, fåtöljer samt tyger, till kraftigt reducerade priser. Ta med möbeln hem direkt eller få den hem levererad. Omgående leverans, tag med släpkärra, vi kan även ombesörja leverans.

Öppettider

Måndag – Torsdag 09.00 – 17.00
(Lunchstängt 12.00 – 12.30)
Fredag 09.00 -12.00
Stängt 5 juni-7 juni

Samt sista lördagen i varje månad 10.00 – 14.00 

 Adress Vetlandavägen 8 Ekenässjön ( 7 km norr om Vetlanda )

Outlet tyger

Bröderna Anderssons kännetecknas av svensktillverkade kvalitetsmöbler sedan 1914. Våra Outlet-möbler är tillverkade i vår fabrik i Småland, ”från bräda till färdig produkt”. Både klassiska, tidlösa och moderna möbler finns på vår Outlet. Skiftande sortiment finns på vår Outlet, fårskinnsfåtöljer, läderfåtöljer, tresitssoffor, tvåsitssoffor, hörnsoffor, bäddsoffor, mönstrade tygsoffor, enfärgade tygsoffor.

På vår Outlet finner ni enbart kvalitetsmöbler som bygger på stor hantverksskicklighet, material av högsta tänkbara kvalitet, stommen är uppbyggd på massiv norrländsk furu. Möblerna är gjorda för att kunnas kläs om flera gånger, och på fabriken finns en stor omklädselverkstad. Detta är bra både för ”plånboken” och miljön. Tygerna och lädret som används på möblerna är testade efter ett noggrant kvalitetscertifikat. Alla möbler levereras färdigmonterade i skyddande förpackning. Kom snarast till vår Outlet och fynda till oslagbara priser.

Språk