fbpx

Showroom

Hos våra duktiga återförsäljare kan du se och provsitta ett urval av våra sköna soffor och fåtöljer. Eftersom vi har ett brett sortiment så kanske Ni inte hittar just Er favorit hos dem. Men misströsta inte, du är välkommen att besöka oss i Ekenässjön i Småland där du kan se och prova våra modeller i vårt showroom. Vi har som mål att kunna visa minst någon möbel i varje serie samt vårt stora klädselurval.

Showroom - Bröderna Andersson

Showroom

Vårt showroom är obemannat men vi på kontoret finns till hands vid frågor. När du hittat din favoritmodell och klädsel så beställer du den genom någon av våra återförsäljare.

Besöksadress Vetlandavägen 8, i utkanten av Ekenässjön mot Vetlanda. Vi ligger precis utmed vägen.

  • Öppettider

  • Mån-tors 09.00 – 17.00
    Fre 09.00-12.00
    (Lunchstängt 12.00 – 12.30)

Tygboden och Outlet

Hos oss på det Småländska höglandet hittar du förutom produktion, design utveckling och showroom även vår unika Tygbod. 200m² fyllda med hundratals möbeltyger, tillbehör och skinn nersatt till 70-90%. Intill vår Tygbod finner du också vår stora Outlet med möbler från vår egna produktion.

Besöksadress Vetlandavägen 8, i utkanten av Ekenässjön mot Vetlanda. Vi ligger precis utmed vägen.

  • Öppettider

  • Måndag – Torsdag 13.00- 17.00 samt sista lördagen i månaden 10.00-14.00

Se våra tyger 2021

Byggbara soffor

Hälften av våra soffor kan du själva kombinera ihop till just den soffan som du är ute efter. Traditionell hörnsoffa eller flexibla kombinationssoffor med olika avslutningsdelar och armstödsversioner.

G.A Berg

Vi är mycket stolta att föra arvet efter formgivaren G A Berg vidare. Han var med och lanserade begreppet ”Swedish modern” i New York 1939. Fåtöljerna du hittar här är frukten av vårt mångåriga samarbete.